„ЕВРОПА НА РАБОТ“: 70.000 ЧЕШКИ ДЕМОНСТРАНТИ ЈА ПРЕПЛАВИЈА ПРАГА ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА (ВИДЕО)

„ЕВРОПА НА РАБОТ“: 70.000 ЧЕШКИ ДЕМОНСТРАНТИ ЈА ПРЕПЛАВИЈА ПРАГА ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА (ВИДЕО)

Повеќе од 70.000 Чеси протестираат во Прага, главниот град, барајќи од владејачката коалиција да заземе неутрален став за војната во Украина за да се осигура…

Види повеќе „ЕВРОПА НА РАБОТ“: 70.000 ЧЕШКИ ДЕМОНСТРАНТИ ЈА ПРЕПЛАВИЈА ПРАГА ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА (ВИДЕО)