СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ТВРДИ ДЕКА ИМА „ЦВРСТИ, РАЦИОНАЛНИ“ ПРИЧИНИ ЗА ДЕЦАТА ДА БИДАТ МИКРОЧИПИРАНИ

СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ТВРДИ ДЕКА ИМА „ЦВРСТИ, РАЦИОНАЛНИ“ ПРИЧИНИ ЗА ДЕЦАТА ДА БИДАТ МИКРОЧИПИРАНИ

Не правејќи му услуга на нивниот статус на Бонд негативец, Светскиот економски форум објави статија во која сугерира дека би било „цврст, рационален“ потег на…

Види повеќе СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ ТВРДИ ДЕКА ИМА „ЦВРСТИ, РАЦИОНАЛНИ“ ПРИЧИНИ ЗА ДЕЦАТА ДА БИДАТ МИКРОЧИПИРАНИ