ЗА РАЗЛИКА ОД НАТО, ШАНГАЈСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА СОРАБОТКА НЕ Е АГРЕСИВНА И НИКОМУ НЕ СЕ ЗАКАНУВА

ЗА РАЗЛИКА ОД НАТО, ШАНГАЈСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА СОРАБОТКА НЕ Е АГРЕСИВНА И НИКОМУ НЕ СЕ ЗАКАНУВА

Претстојниот самит на ШОС (Шангајската Организација за Соработка) во Узбекистан на 15-16 септември е значаен меѓународен настан кој ќе го привлече вниманието на јавноста во…

Види повеќе ЗА РАЗЛИКА ОД НАТО, ШАНГАЈСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА СОРАБОТКА НЕ Е АГРЕСИВНА И НИКОМУ НЕ СЕ ЗАКАНУВА