ШАНГАЈ: РЕКОРДЕН БРОЈ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД KOBИД 19 И ПОКРАЈ НАЈБРУТАЛНИТЕ МЕРКИ ВО ИСТОРИЈАТА!

ШАНГАЈ: РЕКОРДЕН БРОЈ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД KOBИД 19 И ПОКРАЈ НАЈБРУТАЛНИТЕ МЕРКИ ВО ИСТОРИЈАТА!

Како што се одолговлекува пандемијата на KOBИД во Шангај, градот пријавил најголем број дневни смртни случаи од кoронавируcот досега (барем според нивните официјални бројки), а…

Види повеќе ШАНГАЈ: РЕКОРДЕН БРОЈ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД KOBИД 19 И ПОКРАЈ НАЈБРУТАЛНИТЕ МЕРКИ ВО ИСТОРИЈАТА!