НОВА КНИГА ОТКРИВА КАКО АМЕРИКАНСКАТА ТАЈНА СЛУЖБА СЕ ОБИДЕЛА ДА ГИ СПРЕЧИ ОТКРИТИЈАТА НА СНОУДЕН ЗА МАСОВНАТА ШПИОНАЖА

НОВА КНИГА ОТКРИВА КАКО АМЕРИКАНСКАТА ТАЈНА СЛУЖБА СЕ ОБИДЕЛА ДА ГИ СПРЕЧИ ОТКРИТИЈАТА НА СНОУДЕН ЗА МАСОВНАТА ШПИОНАЖА

Американската Агенција за национална безбедност (НСА) лобираше кај британските колеги GCHQ да го спречи Гардијан да ги објави откритијата на Едвард Сноуден за нејзините програми…

Види повеќе НОВА КНИГА ОТКРИВА КАКО АМЕРИКАНСКАТА ТАЈНА СЛУЖБА СЕ ОБИДЕЛА ДА ГИ СПРЕЧИ ОТКРИТИЈАТА НА СНОУДЕН ЗА МАСОВНАТА ШПИОНАЖА