ФОТОГРАФИИТЕ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ПАЛАТА ВО ШРИ ЛАНКА КОЈА БЕШЕ ЗАЗЕМЕНА ОД ГРАЃАНИТЕ ДАВААТ ОДГОВОРИ НА СИТЕ ПРАШАЊА (ФОТО)

ФОТОГРАФИИТЕ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ПАЛАТА ВО ШРИ ЛАНКА КОЈА БЕШЕ ЗАЗЕМЕНА ОД ГРАЃАНИТЕ ДАВААТ ОДГОВОРИ НА СИТЕ ПРАШАЊА (ФОТО)

Граѓаните на Шри Ланка во понеделникот ја обиколија претседателската плата, која досега беше ексклузивен домен на пребеганиот претседател на оваа банкротирана земја. Тие со ентузијазам…

Види повеќе ФОТОГРАФИИТЕ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ПАЛАТА ВО ШРИ ЛАНКА КОЈА БЕШЕ ЗАЗЕМЕНА ОД ГРАЃАНИТЕ ДАВААТ ОДГОВОРИ НА СИТЕ ПРАШАЊА (ФОТО)