ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ ПЛАНИРААТ НОВИ ПРОТЕСТИ И ЈА ИСТАКНУВААТ ШРИ ЛАНКА КАКО ПРИМЕР ШТО ГИ ЧЕКА

ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ ПЛАНИРААТ НОВИ ПРОТЕСТИ И ЈА ИСТАКНУВААТ ШРИ ЛАНКА КАКО ПРИМЕР ШТО ГИ ЧЕКА

Холандското земјоделско движење Agractie ги повика своите поддржувачи на нови протести. Ерик Лујтен, еден од водачите на движењето, во видео порака рече дека таквите акции…

Види повеќе ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ ПЛАНИРААТ НОВИ ПРОТЕСТИ И ЈА ИСТАКНУВААТ ШРИ ЛАНКА КАКО ПРИМЕР ШТО ГИ ЧЕКА
(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО НА ПРАВ НАЧИН СЕ ВЛАГА ВО ВЛАДА

(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО НА ПРАВ НАЧИН СЕ ВЛАГА ВО ВЛАДА

Ако вистинските сакате да ја срушите владата поради нејзината деструктивна политика, тоа се прави токму на ваков начин, како демонстрантиве во Шри Ланка. Претседателот на…

Види повеќе (ВИДЕО) ЕВЕ КАКО НА ПРАВ НАЧИН СЕ ВЛАГА ВО ВЛАДА