ФОТОГРАФИИТЕ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ПАЛАТА ВО ШРИ ЛАНКА КОЈА БЕШЕ ЗАЗЕМЕНА ОД ГРАЃАНИТЕ ДАВААТ ОДГОВОРИ НА СИТЕ ПРАШАЊА (ФОТО)

ФОТОГРАФИИТЕ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ПАЛАТА ВО ШРИ ЛАНКА КОЈА БЕШЕ ЗАЗЕМЕНА ОД ГРАЃАНИТЕ ДАВААТ ОДГОВОРИ НА СИТЕ ПРАШАЊА (ФОТО)

Граѓаните на Шри Ланка во понеделникот ја обиколија претседателската плата, која досега беше ексклузивен домен на пребеганиот претседател на оваа банкротирана земја. Тие со ентузијазам…

Види повеќе ФОТОГРАФИИТЕ ОД ПРЕТСЕДАТЕЛСКАТА ПАЛАТА ВО ШРИ ЛАНКА КОЈА БЕШЕ ЗАЗЕМЕНА ОД ГРАЃАНИТЕ ДАВААТ ОДГОВОРИ НА СИТЕ ПРАШАЊА (ФОТО)
(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО НА ПРАВ НАЧИН СЕ ВЛАГА ВО ВЛАДА

(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО НА ПРАВ НАЧИН СЕ ВЛАГА ВО ВЛАДА

Ако вистинските сакате да ја срушите владата поради нејзината деструктивна политика, тоа се прави токму на ваков начин, како демонстрантиве во Шри Ланка. Претседателот на…

Види повеќе (ВИДЕО) ЕВЕ КАКО НА ПРАВ НАЧИН СЕ ВЛАГА ВО ВЛАДА