ПАЃААТ! ЈАВНАТА ОБВИНИТЕЛКА НА ЕУ: УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЈЕН ПОД ИСТРАГА ПОРАДИ НАБАВКАТА НА BAKЦИНИ

ПАЃААТ! ЈАВНАТА ОБВИНИТЕЛКА НА ЕУ: УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЈЕН ПОД ИСТРАГА ПОРАДИ НАБАВКАТА НА BAKЦИНИ

Европската јавна обвинителка Лаура Кодрута Ковеши изјави дека е покрената истрага во врска со набавката на вaкцини против кoронавируcот и улогата на претседателката на Европската…

Види повеќе ПАЃААТ! ЈАВНАТА ОБВИНИТЕЛКА НА ЕУ: УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЈЕН ПОД ИСТРАГА ПОРАДИ НАБАВКАТА НА BAKЦИНИ