ГОЛЕМА ВЕСТ! ЈУТЈУБ ПРЕКУ НОЌ ЈА УКИНА ЦЕНЗУРАТА ЗА KOBИД 19

ГОЛЕМА ВЕСТ! ЈУТЈУБ ПРЕКУ НОЌ ЈА УКИНА ЦЕНЗУРАТА ЗА KOBИД 19

Во текот на изминатите две години, YouTube тивко отстрани или промени многу од неговите правила за цензура на информациите за KOBИД 19, што доведе до…

Види повеќе ГОЛЕМА ВЕСТ! ЈУТЈУБ ПРЕКУ НОЌ ЈА УКИНА ЦЕНЗУРАТА ЗА KOBИД 19