СÈ ЗАПОЧНА ПО BAKЦИHAЦИЈАТА! ЏАСТИН БИБЕР ЈА ОТКАЖУВА ТУРНЕЈАТА ПОРАДИ ПАРАЛИЗА НА ЛИЦЕТО ОД КОЈА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПОРАВИ

СÈ ЗАПОЧНА ПО BAKЦИHAЦИЈАТА! ЏАСТИН БИБЕР ЈА ОТКАЖУВА ТУРНЕЈАТА ПОРАДИ ПАРАЛИЗА НА ЛИЦЕТО ОД КОЈА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПОРАВИ

Пејачот објави дека паузира и привремено ја прекинува својата веќе еднаш одложена Светска турнеја Justice World Tour, сето тоа поради здравствени проблеми кои настанаа веднаш…

Види повеќе СÈ ЗАПОЧНА ПО BAKЦИHAЦИЈАТА! ЏАСТИН БИБЕР ЈА ОТКАЖУВА ТУРНЕЈАТА ПОРАДИ ПАРАЛИЗА НА ЛИЦЕТО ОД КОЈА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПОРАВИ