ПРОФ. ЏЕФРИ САКС ВЕЛИ ДЕКА Е „ПРИЛИЧНО УБЕДЕН ДЕКА KOBИД-19 ИЗЛЕГОЛ ОД БИОТЕХНОЛОШКО ИСТРАЖУВАЊЕ ВО АМЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЈА“

ПРОФ. ЏЕФРИ САКС ВЕЛИ ДЕКА Е „ПРИЛИЧНО УБЕДЕН ДЕКА KOBИД-19 ИЗЛЕГОЛ ОД БИОТЕХНОЛОШКО ИСТРАЖУВАЊЕ ВО АМЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЈА“

…Исто така, и предупредува дека има опасни истражувања за вируси кои се одвиваат без јавен надзор. Секако, не е единствениот – истото го кажаа и…

Види повеќе ПРОФ. ЏЕФРИ САКС ВЕЛИ ДЕКА Е „ПРИЛИЧНО УБЕДЕН ДЕКА KOBИД-19 ИЗЛЕГОЛ ОД БИОТЕХНОЛОШКО ИСТРАЖУВАЊЕ ВО АМЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЈА“
АМЕРИКАНСКИОТ ЕКОНОМИСТ ЏЕФРИ САКС: „УКРАИНА ЌЕ ИСЧЕЗНЕ ОД МАПАТА ИЛИ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА“

АМЕРИКАНСКИОТ ЕКОНОМИСТ ЏЕФРИ САКС: „УКРАИНА ЌЕ ИСЧЕЗНЕ ОД МАПАТА ИЛИ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА“

Меѓу добро познатите Американци кои не се согласуваат со официјалната верзија на Белата куќа за настаните во Украина, уште едно сериозно дополнување: економистот Џефри Сакс…

Види повеќе АМЕРИКАНСКИОТ ЕКОНОМИСТ ЏЕФРИ САКС: „УКРАИНА ЌЕ ИСЧЕЗНЕ ОД МАПАТА ИЛИ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА“