ДАЛИ ТОА КИНА ОФИЦИЈАЛНО ГИ ОБВИНИ САД ЗА СЦЕНИРАЊЕ НА НАПАДИТЕ ОД 11 СЕПТЕМВРИ?! (ФОТО)

ДАЛИ ТОА КИНА ОФИЦИЈАЛНО ГИ ОБВИНИ САД ЗА СЦЕНИРАЊЕ НА НАПАДИТЕ ОД 11 СЕПТЕМВРИ?! (ФОТО)

Портпаролот на Кинеското МНР објави фотографија од седумте „подвизи“ на САД, со коментар: „Секој треба јасно да се спознае себеси. Така и една нација.“ На…

Види повеќе ДАЛИ ТОА КИНА ОФИЦИЈАЛНО ГИ ОБВИНИ САД ЗА СЦЕНИРАЊЕ НА НАПАДИТЕ ОД 11 СЕПТЕМВРИ?! (ФОТО)