wfp

ШЕФОТ НА СВЕТСКАТА ПРОГРАМА ЗА ХРАНА: АКО ОВА СЕ СЛУЧИ ВО 2023, ЌЕ ЗАПОЧНЕ ПЕКОЛОТ НА ЗЕМЈАТА

Светската програма за храна во понеделникот предупреди дека заедно со кризата со храна, се влошува и кризата со ѓубрива која се заканува да се влоши…

Види повеќе ШЕФОТ НА СВЕТСКАТА ПРОГРАМА ЗА ХРАНА: АКО ОВА СЕ СЛУЧИ ВО 2023, ЌЕ ЗАПОЧНЕ ПЕКОЛОТ НА ЗЕМЈАТА