ВО САД НИКНУВААТ 5Г КУЛИ ВО ФОРМА НА КАКТУСИ! ОД ШТО СЕ ПЛАШАТ ВЛАСТИТЕ?! (ВИДЕО)

ВО САД НИКНУВААТ 5Г КУЛИ ВО ФОРМА НА КАКТУСИ! ОД ШТО СЕ ПЛАШАТ ВЛАСТИТЕ?! (ВИДЕО)

На видеото снимено на 21 јули 2022 еден Американец успева среде пустина на забележи еден навистина чуден кактус… Проблемот е што кога ќе се доближи…

Види повеќе ВО САД НИКНУВААТ 5Г КУЛИ ВО ФОРМА НА КАКТУСИ! ОД ШТО СЕ ПЛАШАТ ВЛАСТИТЕ?! (ВИДЕО)