ИНДИСКИОТ ПРЕМИЕР ВЕЛИ ДЕКА ШИРЕЊЕТО НА 5Г МРЕЖАТА ЌЕ ПОМОГНЕ ДА СЕ ЗГОЛЕМИ УПОТРЕБАТА НА НАДЗОР ВРЗ ГРАЃАНИТЕ

ИНДИСКИОТ ПРЕМИЕР ВЕЛИ ДЕКА ШИРЕЊЕТО НА 5Г МРЕЖАТА ЌЕ ПОМОГНЕ ДА СЕ ЗГОЛЕМИ УПОТРЕБАТА НА НАДЗОР ВРЗ ГРАЃАНИТЕ

Обраќајќи им се на министрите за внатрешни работи за прашањата за домашната безбедност, индискиот премиер Нарендра Моди рече дека државите не треба да дозволат буџетските…

Види повеќе ИНДИСКИОТ ПРЕМИЕР ВЕЛИ ДЕКА ШИРЕЊЕТО НА 5Г МРЕЖАТА ЌЕ ПОМОГНЕ ДА СЕ ЗГОЛЕМИ УПОТРЕБАТА НА НАДЗОР ВРЗ ГРАЃАНИТЕ
ВО САД НИКНУВААТ 5Г КУЛИ ВО ФОРМА НА КАКТУСИ! ОД ШТО СЕ ПЛАШАТ ВЛАСТИТЕ?! (ВИДЕО)

ВО САД НИКНУВААТ 5Г КУЛИ ВО ФОРМА НА КАКТУСИ! ОД ШТО СЕ ПЛАШАТ ВЛАСТИТЕ?! (ВИДЕО)

На видеото снимено на 21 јули 2022 еден Американец успева среде пустина на забележи еден навистина чуден кактус… Проблемот е што кога ќе се доближи…

Види повеќе ВО САД НИКНУВААТ 5Г КУЛИ ВО ФОРМА НА КАКТУСИ! ОД ШТО СЕ ПЛАШАТ ВЛАСТИТЕ?! (ВИДЕО)