5g

ЛЕТОВИТЕ ЗА САД СЕ ОТКАЖУВААТ ПОРАДИ СТРАВ ОД 5G

Голем број авиокомпании изразија загриженост дека распоредувањето на 5G во близина на аеродромот може да ја загрози безбедноста во воздухот. Авиокомпаниите кои ги откажаа летовите…

Види повеќе ЛЕТОВИТЕ ЗА САД СЕ ОТКАЖУВААТ ПОРАДИ СТРАВ ОД 5G