ukraina rusija

НА РУСИТЕ ИМ БИЛО КАЖАНО: ЗАВРШЕТЕ ДО ОВОЈ ДАТУМ

Иако изгледа бесмислено, генералштабот на вооружените сили на Украина тврди дека на руските војници им било кажано дека војната мора да заврши до 9 мај,…

Види повеќе НА РУСИТЕ ИМ БИЛО КАЖАНО: ЗАВРШЕТЕ ДО ОВОЈ ДАТУМ