КРАЈ НА ЦЕЛОТО KOPOHA-ЛУДИЛО! ОД УТРЕ ТЕРМИНАЛИТЕ НА АЕРОДРОМОТ ВО СОФИЈА ОТВОРЕНИ И ЗА ОНИЕ КОИ ГИ ПРЕЧЕКУВААТ И ИСПРАЌААТ ПАТНИЦИТЕ

КРАЈ НА ЦЕЛОТО KOPOHA-ЛУДИЛО! ОД УТРЕ ТЕРМИНАЛИТЕ НА АЕРОДРОМОТ ВО СОФИЈА ОТВОРЕНИ И ЗА ОНИЕ КОИ ГИ ПРЕЧЕКУВААТ И ИСПРАЌААТ ПАТНИЦИТЕ

Ограничувањата за пристап до двата терминали на луѓе кои не се патници или вработени ќе бидат укинати на 28 март 2022 година, соопштуваат од аеродромот…

Види повеќе КРАЈ НА ЦЕЛОТО KOPOHA-ЛУДИЛО! ОД УТРЕ ТЕРМИНАЛИТЕ НА АЕРОДРОМОТ ВО СОФИЈА ОТВОРЕНИ И ЗА ОНИЕ КОИ ГИ ПРЕЧЕКУВААТ И ИСПРАЌААТ ПАТНИЦИТЕ