agenda 2030

ЗАД ГЛОБАЛНИОТ НЕДОСТАТОК НА ЕНЕРГИЈА СТОИ АГЕНДАTA НА ОН-2030 И ЖЕЛБА ЗА ПОШИРОКА КОНТРОЛА НА ЧОВЕШТВОТО

Европската комисија во средата соопшти дека „нема причина да се верува дека оваа шема ќе се промени“ во врска со намалувањата на протокот на рускиот…

Види повеќе ЗАД ГЛОБАЛНИОТ НЕДОСТАТОК НА ЕНЕРГИЈА СТОИ АГЕНДАTA НА ОН-2030 И ЖЕЛБА ЗА ПОШИРОКА КОНТРОЛА НА ЧОВЕШТВОТО
ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ: ПРОНАОЃАЧОТ НА мРНК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-Р МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

„ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ“: ПРОНАОЃАЧОТ НА мPHК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-P МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

Д-р Роберт Мелоун, еден од пронаоѓачите на мPHК технологијата, долго време беше отворен критичар на дистопискиот одговор на пaндемијата на Кoвид-19 ширум светот, особено на…

Види повеќе „ГЛОБАЛЕН ФАШИЗАМ“: ПРОНАОЃАЧОТ НА мPHК ТЕХНОЛОГИЈАТА Д-P МАЛОУН ЈА РУШИ ГЛОБАЛИСТИЧКАТА АГЕНДА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)