КРУНСКИ ДОКАЗ ЗА КРАЈ НА АГЕНДАТА! ПРВ ДЕН БЕЗ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД KOBИД ВО 226-МИЛИОНСКИОТ ПАКИСТАН

КРУНСКИ ДОКАЗ ЗА КРАЈ НА АГЕНДАТА! ПРВ ДЕН БЕЗ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД KOBИД ВО 226-МИЛИОНСКИОТ ПАКИСТАН

Пакистан денеска соопшти дека нема ниту еден смртен случај поврзан со кoронавируc за 24 часа, по првпат во две години, што е еден знак дека…

Види повеќе КРУНСКИ ДОКАЗ ЗА КРАЈ НА АГЕНДАТА! ПРВ ДЕН БЕЗ СМРТНИ СЛУЧАИ ОД KOBИД ВО 226-МИЛИОНСКИОТ ПАКИСТАН