aguero heart problems

BAKЦИНИРАНАТА ЅВЕЗДА НА БАРСЕЛОНА АГУЕРО, КОЈ ПОВИКУВАШЕ И ДЕЦАТА ДА СЕ BAKЦИНИРААТ ПРОТИВ KOBИД, СЕ СРУШИ ЗА ВРЕМЕ НА НАТПРЕВАРОТ ПОРАДИ ПРОБЛЕМИ СО СРЦЕТО! (ФОТО) (ВИДЕО)

Како што известува CNN, напаѓачот на Барселона Serhio Aguero префрлен е во болница на ”кардиолошки преглед” после тоа што на натпреварот кој е одигран во…

Види повеќе BAKЦИНИРАНАТА ЅВЕЗДА НА БАРСЕЛОНА АГУЕРО, КОЈ ПОВИКУВАШЕ И ДЕЦАТА ДА СЕ BAKЦИНИРААТ ПРОТИВ KOBИД, СЕ СРУШИ ЗА ВРЕМЕ НА НАТПРЕВАРОТ ПОРАДИ ПРОБЛЕМИ СО СРЦЕТО! (ФОТО) (ВИДЕО)