covid vaccine

АЛАРМАНТНО! ХОСПИТАЛИЗАЦИЈАТА ПОРАДИ KOBИД BИРУСOT НАГЛО СЕ ЗГОЛЕМУВА ВО ЗЕМЈИТЕ СО НАЈГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА BAKЦИНАЦИЈA

Република Ирска вакцинирала 91 процент од својата популација против ковид 19, што е најголем процент во Европската Унија, но таа сега има најголем број на…

Види повеќе АЛАРМАНТНО! ХОСПИТАЛИЗАЦИЈАТА ПОРАДИ KOBИД BИРУСOT НАГЛО СЕ ЗГОЛЕМУВА ВО ЗЕМЈИТЕ СО НАЈГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА BAKЦИНАЦИЈA