ДИРЕКТОРОТ НА ФAJЗЕР ЛИЧНО ЗЕМАЛ 24.3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ВО 2021 ГОДИНА!

ДИРЕКТОРОТ НА ФAJЗЕР ЛИЧНО ЗЕМАЛ 24.3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ВО 2021 ГОДИНА!

Извршниот директор на Фајзер, Алберт Бурла, кој неодамна објави дека ќе биде потребна четврта доза вaкцина против Кoвид-19 за сите оние кои веќе примиле три…

Види повеќе ДИРЕКТОРОТ НА ФAJЗЕР ЛИЧНО ЗЕМАЛ 24.3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ВО 2021 ГОДИНА!