makron alzir

ХИТ НА МРЕЖИТЕ! МАКРОН ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА АЛЖИРЦИТЕ НА УЛИЦА, А ТИЕ ГО ПЦУЈАТ И ПЛУКААТ (ВИДЕО)

За време на посетата, францускиот претседател повика на „нов пакт“ со Алжир и изрази надеж дека двете земји ќе можат „понизно да се осврнат на…

Види повеќе ХИТ НА МРЕЖИТЕ! МАКРОН ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА АЛЖИРЦИТЕ НА УЛИЦА, А ТИЕ ГО ПЦУЈАТ И ПЛУКААТ (ВИДЕО)