amerika rusija kina

ХЕНРИ КИСИНЏЕР: АМЕРИКА НА РАБОТ НА ВОЈНА СО РУСИЈА И КИНА

Поранешниот американски државен секретар Хенри Кисинџер (99) смета дека САД се на работ на војна со Москва и Пекинг, поради прашања што самите ги создаваат,…

Види повеќе ХЕНРИ КИСИНЏЕР: АМЕРИКА НА РАБОТ НА ВОЈНА СО РУСИЈА И КИНА