amerikanski federalen sudija

АМЕРИКАНСКИ ФЕДЕРАЛЕН СУДИЈА ЈА ПРОГЛАСИ НАРЕДБАТА НА ЦДЦ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ МАСКИ ЗА НЕЗАКОНСКА

Американски судија во Флорида во понеделникот рече дека обврската за носење маски во јавниот превоз е незаконска, што ги направи сите претходни мерки од овој…

Види повеќе АМЕРИКАНСКИ ФЕДЕРАЛЕН СУДИЈА ЈА ПРОГЛАСИ НАРЕДБАТА НА ЦДЦ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНО НОСЕЊЕ МАСКИ ЗА НЕЗАКОНСКА