bajden za vojnata

ДАЛИ ОВА Е НЕКАКОВ ПЛАН? БАЈДЕН НАЈАВИ ДЕКА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЈНИЦИ ЌЕ ОДАТ ВО УКРАИНА ЗА ДА СЕ БОРАТ

Бајден или рекол погрешно или намерно навестил дека американските војници ќе одат да се борат во Украина. Тој денеска во Полска се сретна со претседателот…

Види повеќе ДАЛИ ОВА Е НЕКАКОВ ПЛАН? БАЈДЕН НАЈАВИ ДЕКА АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЈНИЦИ ЌЕ ОДАТ ВО УКРАИНА ЗА ДА СЕ БОРАТ