АНАЛИЗА НА АМЕРИКАНСКИ МАРИНЕЦ: ЕВЕ ШТО ПРАВАТ РУСИТЕ ВО УКРАИНА - ОВА Е ЛЕКЦИЈА ЗА МАНЕВАРСКО ВОЈУВАЊЕ ВО РУСКИ СТИЛ

АНАЛИЗА НА АМЕРИКАНСКИ МАРИНЕЦ: ЕВЕ ШТО ПРАВАТ РУСИТЕ ВО УКРАИНА – ОВА Е ЛЕКЦИЈА ЗА МАНЕВАРСКО ВОЈУВАЊЕ ВО РУСКИ СТИЛ

Вилијам Скот Ритер е поранешен разузнавач на Маринскиот корпус кој служел со Обединетите нации за спроведување договори за контрола на оружјето, со генералот Норман Шварцкопф…

Види повеќе АНАЛИЗА НА АМЕРИКАНСКИ МАРИНЕЦ: ЕВЕ ШТО ПРАВАТ РУСИТЕ ВО УКРАИНА – ОВА Е ЛЕКЦИЈА ЗА МАНЕВАРСКО ВОЈУВАЊЕ ВО РУСКИ СТИЛ