anketa germanija

КАКОВ ПОРАЗ ЗА АГЕНДАТА: АНКЕТА КОЈА ОТКРИВА КОЛКУ ЛУЃЕТО ВЕРУВААТ ВО ПОДАТОЦИТЕ ЗА KOBИД

Германскиот министер за здрaвство признава дека владините бројки не мора да се совпаѓаат. Повеќе од половина од Германците повеќе не веруваат во официјалната статистика за…

Види повеќе КАКОВ ПОРАЗ ЗА АГЕНДАТА: АНКЕТА КОЈА ОТКРИВА КОЛКУ ЛУЃЕТО ВЕРУВААТ ВО ПОДАТОЦИТЕ ЗА KOBИД