МОЖЕ ЛИ BAKЦИНИТЕ ДА ЈА ВЛОШАТ ИНФЕКЦИЈАТА СО OMИКРОН?! НАУЧНИЦИТЕ РАЗМИСЛУВААТ ЗА „ЗАСИЛУВАЊЕТО ЗАВИСНО ОД АНТИТЕЛАТА“ (ANTIBODY DEPENDENT ENHANCEMENT, ADE)

МОЖЕ ЛИ BAKЦИНИТЕ ДА ЈА ВЛОШАТ ИНФЕКЦИЈАТА СО OMИКРОН?! НАУЧНИЦИТЕ РАЗМИСЛУВААТ ЗА „ЗАСИЛУВАЊЕТО ЗАВИСНО ОД АНТИТЕЛАТА“ (ANTIBODY DEPENDENT ENHANCEMENT, ADE)

Во октомври 2020 година, кога светот беше под темниот облак на KОВИД-19, а Соединетите Американски Држави беа насред големи политички пресврти, некои научници работеа напорно…

Види повеќе МОЖЕ ЛИ BAKЦИНИТЕ ДА ЈА ВЛОШАТ ИНФЕКЦИЈАТА СО OMИКРОН?! НАУЧНИЦИТЕ РАЗМИСЛУВААТ ЗА „ЗАСИЛУВАЊЕТО ЗАВИСНО ОД АНТИТЕЛАТА“ (ANTIBODY DEPENDENT ENHANCEMENT, ADE)