димитар апасиев двојазичност

Апасиев за двојазичните униформи на полицијата: Не ј.бат ни Устав ни закон

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев со критика за уредбата на Влада со која практично униформите на полицијата стануваат двојазични. „Не ј.бат ни Устав, ни закон!…

Види повеќе Апасиев за двојазичните униформи на полицијата: Не ј.бат ни Устав ни закон