ПОЧНАА ДА МЕНУВААТ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ - ЗА ОВА СЛЕДАТ И ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР!

ПОЧНАА ДА МЕНУВААТ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ – ЗА ОВА СЛЕДАТ И ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР!

„Криминалците од власта ги корегираат резултатите од пописот во од и си измислуваат бројки! Од првични 355 атеисти, сега станаа 8.764?! Има ли поголем доказ…

Види повеќе ПОЧНАА ДА МЕНУВААТ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ – ЗА ОВА СЛЕДАТ И ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР!
„НАЈГОЛЕМ ФАЛСИФИКАТ“, „ОСТАВКА ОД СИМОВСКИ“, „ОСТАВКА ОД ВЛАДАТА“, ГРАЃАНИТЕ РЕВОЛТИРАНИ ОД РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ПОПИСОТ

„НАЈГОЛЕМ ФАЛСИФИКАТ“, „ОСТАВКА ОД СИМОВСКИ“, „ОСТАВКА ОД ВЛАДАТА“, ГРАЃАНИТЕ РЕВОЛТИРАНИ ОД РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ПОПИСОТ

Истиот миг кога директорот на Државниот завод за статистика, Апостол Симовски, ги соопшти официјалите резултати од пописот 2021, граѓаните ги преполнија социјалните мрежи со коментари.…

Види повеќе „НАЈГОЛЕМ ФАЛСИФИКАТ“, „ОСТАВКА ОД СИМОВСКИ“, „ОСТАВКА ОД ВЛАДАТА“, ГРАЃАНИТЕ РЕВОЛТИРАНИ ОД РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ПОПИСОТ