nasa

НАСА КОЈА НЕ МОЖЕ ДА ЛАНСИРА РАКЕТА ДО МЕСЕЧИНАТА, СЕГА ПЛАНИРА ДА УНИШТИ АСТЕРОИД И ТОА ВО ПРОГРАМА ВО ЖИВО (ВИДЕО)

По последните неуспешни обиди да се стигне до Месечината три пати досега со ракетата Артемида 1, а да не зборуваме за спектакуларното „слетување“ на Месечината…

Види повеќе НАСА КОЈА НЕ МОЖЕ ДА ЛАНСИРА РАКЕТА ДО МЕСЕЧИНАТА, СЕГА ПЛАНИРА ДА УНИШТИ АСТЕРОИД И ТОА ВО ПРОГРАМА ВО ЖИВО (ВИДЕО)