(ВИДЕО) ОГРОМНИ РЕДОВИ И ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ПРОДАЖБАТА ВО СУПЕРМАРКЕТИТЕ ВО АТИНА

(ВИДЕО) ОГРОМНИ РЕДОВИ И ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ПРОДАЖБАТА ВО СУПЕРМАРКЕТИТЕ ВО АТИНА

Неделава Грција воведе рестрикции за продажба на одредени стоки, односно количина што може да се купи. Конкретно, сега можете да купите не повеќе од три…

Види повеќе (ВИДЕО) ОГРОМНИ РЕДОВИ И ОГРАНИЧУВАЊЕ НА ПРОДАЖБАТА ВО СУПЕРМАРКЕТИТЕ ВО АТИНА