austrija protest

БУРЕ СО БАРУТ КОЕ САМО ШТО НЕ ЕКСПЛОДИРАЛО: ВОЈСКАТА НА АВСТРИЈА ГО ПОВИКУВА НАРОДОТ НА KOPОHА ДЕМОНСТРАЦИИ!!!

Додека полицијата во Виена се подготвува за одржување на ред и мир на протестите за Корона мерките закажани во сабота, делови од војската во Австрија…

Види повеќе БУРЕ СО БАРУТ КОЕ САМО ШТО НЕ ЕКСПЛОДИРАЛО: ВОЈСКАТА НА АВСТРИЈА ГО ПОВИКУВА НАРОДОТ НА KOPОHА ДЕМОНСТРАЦИИ!!!