КОЈ СИ ИГРА СО СРБИЈА?! УШТЕ ЕДНА ДОЈАВА ЗА БОМБА НА ЛЕТОТ БЕЛГРАД - МОСКВА

КОЈ СИ ИГРА СО СРБИЈА?! УШТЕ ЕДНА ДОЈАВА ЗА БОМБА НА ЛЕТОТ БЕЛГРАД – МОСКВА

Летот на Ер Србија за Москва беше пренасочен назад во Белград десет минути по полетувањето, откако беше пријавена бомба во авионот Ербас А330-200. Минатата недела…

Види повеќе КОЈ СИ ИГРА СО СРБИЈА?! УШТЕ ЕДНА ДОЈАВА ЗА БОМБА НА ЛЕТОТ БЕЛГРАД – МОСКВА