СЕ ПОЈАВИЈА ПРВИТЕ СНИМКИ ОД ПАДОТ НА АВИОНОТ ВО КИНА: ГУСТ ЧАД, ОГАН ЈА ГОЛТА ШУМАТА (ВИДЕО)

СЕ ПОЈАВИЈА ПРВИТЕ СНИМКИ ОД ПАДОТ НА АВИОНОТ ВО КИНА: ГУСТ ЧАД, ОГАН ЈА ГОЛТА ШУМАТА (ВИДЕО)

На социјалните мрежи се појавија првите снимки од падот на авионот Боинг 737 кој денеска се урна во Кина, а во кој имаше 133 патници.…

Види повеќе СЕ ПОЈАВИЈА ПРВИТЕ СНИМКИ ОД ПАДОТ НА АВИОНОТ ВО КИНА: ГУСТ ЧАД, ОГАН ЈА ГОЛТА ШУМАТА (ВИДЕО)