commonwealth bank

НАЈГОЛЕМАТА АВСТРАЛИСКА БАНКА СООПШТИ ДЕКА ЌЕ ПРЕСТАНЕ ДА РАБОТИ СО КОМПАНИИТЕ КОИ НЕМААТ ПЛАН ЗА КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ

Една од четирите големи австралиски банки им вети на своите акционери дека нема да работи со големи клиенти кои немаат план за климатска транзиција. Без…

Види повеќе НАЈГОЛЕМАТА АВСТРАЛИСКА БАНКА СООПШТИ ДЕКА ЌЕ ПРЕСТАНЕ ДА РАБОТИ СО КОМПАНИИТЕ КОИ НЕМААТ ПЛАН ЗА КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ
НЕ Е НИ ЧУДНО ЗОШТО ЃОКОВИЌ ДОБИ ЗАБРАНА ЗА НАСТАП НА УС ОПЕН - ФАРМАКОМАФИЈА МЕЃУ ГЛАВНИТЕ СПОНЗОРИ

НЕ Е НИ ЧУДНО ЗОШТО ЃОКОВИЌ ДОБИ ЗАБРАНА ЗА НАСТАП НА УС ОПЕН – ФАРМАКОМАФИЈА МЕЃУ ГЛАВНИТЕ СПОНЗОРИ

Два месеци медиумите известуваат за настаните околу учеството на Новак Ѓоковиќ на УС ОПЕН оваа сезона, а јасно е дека Ноле не е мета само…

Види повеќе НЕ Е НИ ЧУДНО ЗОШТО ЃОКОВИЌ ДОБИ ЗАБРАНА ЗА НАСТАП НА УС ОПЕН – ФАРМАКОМАФИЈА МЕЃУ ГЛАВНИТЕ СПОНЗОРИ