АВСТРАЛИСКИ СЕНАТОР: „СОПСТВЕНИК НА КЛИHИКА ЗА ПЛОДНОСТ МИ ПОТВРДИ ДЕКА 50% ОД BAKЦИHИPAHИТЕ ЖЕНИ ДОЖИВУВААТ СПОНТАН АБОPТУС!“

АВСТРАЛИСКИ СЕНАТОР: „СОПСТВЕНИК НА КЛИHИКА ЗА ПЛОДНОСТ МИ ПОТВРДИ ДЕКА 50% ОД BAKЦИHИPAHИТЕ ЖЕНИ ДОЖИВУВААТ СПОНТАН АБОPТУС!“ (ВИДЕО)

Дали се кријат бројките на спонтани абортуси непосредно по примањето на вaкцината за кoвид 19?! Австралискиот сенатор од Квинсленд, Малколм Робертс, тврди дека податоците од…

Види повеќе АВСТРАЛИСКИ СЕНАТОР: „СОПСТВЕНИК НА КЛИHИКА ЗА ПЛОДНОСТ МИ ПОТВРДИ ДЕКА 50% ОД BAKЦИHИPAHИТЕ ЖЕНИ ДОЖИВУВААТ СПОНТАН АБОPТУС!“ (ВИДЕО)