НЕВОЗМОЖНО Е АВСТРИЈА ДА ГО ЗАБРАНИ РУСКИОТ ГАС!

НЕВОЗМОЖНО Е АВСТРИЈА ДА ГО ЗАБРАНИ РУСКИОТ ГАС!

Австрија не може да престане да купува руски гас оваа година, изјави шефот на енергетскиот гигант ОМВ Алфред Штерн, како одговор на повиците европските држави…

Види повеќе НЕВОЗМОЖНО Е АВСТРИЈА ДА ГО ЗАБРАНИ РУСКИОТ ГАС!
ukinuvanje na zadolzitelnata vakcinacija vo avstrija

ПРЕСВРТ! АВСТРИЈА РАЗМИСЛУВА ЗА УКИНУВАЊЕ НА ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА BAKЦИHAЦИJA

Само што ја воведе, Австрија размислува да ја прекине задолжителната вaкцинација! Една недела по стапувањето во сила на Законот за задолжителна вaкцинација, под голем притисок…

Види повеќе ПРЕСВРТ! АВСТРИЈА РАЗМИСЛУВА ЗА УКИНУВАЊЕ НА ЗАДОЛЖИТЕЛНАТА BAKЦИHAЦИJA
golem presvrt vo avstrija

ГОЛЕМ ПРЕСВРТ ВО АВСТРИЈА! НЕКОЛКУ ДЕНА ПОСЛЕ ВОВЕДУВАЊЕТО НА ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИHAЦИJA, BИPУCOЛОГ ПОВИКУВА НА ИТЕН ПРЕКИН

Веднаш штом стапи на сила Законот за задолжителна вaкцинација во Австрија, познатиот австриски виролог, Норберт Новотни, изјави дека задолжителната вaкцинација повеќе не е потребна. Тој…

Види повеќе ГОЛЕМ ПРЕСВРТ ВО АВСТРИЈА! НЕКОЛКУ ДЕНА ПОСЛЕ ВОВЕДУВАЊЕТО НА ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИHAЦИJA, BИPУCOЛОГ ПОВИКУВА НА ИТЕН ПРЕКИН