„РУСИЈА ЌЕ ЗАВЛАДЕЕ СО СВЕТОТ, А ПУТИН ЌЕ СТАНЕ ГОСПОДАР НА СИТЕ,“ ПРЕДВИДЕЛА БАБА ВАНЃА?!

„РУСИЈА ЌЕ ЗАВЛАДЕЕ СО СВЕТОТ, А ПУТИН ЌЕ СТАНЕ ГОСПОДАР НА СИТЕ,“ ПРЕДВИДЕЛА БАБА ВАНЃА?!

Слепата пророчица од Струмица баба Ванѓа, која ја предвиде руската инвазија на Украина, во едно од своите интервјуа од 1979 година, рекла дека во иднина…

Види повеќе „РУСИЈА ЌЕ ЗАВЛАДЕЕ СО СВЕТОТ, А ПУТИН ЌЕ СТАНЕ ГОСПОДАР НА СИТЕ,“ ПРЕДВИДЕЛА БАБА ВАНЃА?!