БАЈДЕН СЕ РАКУВА СО „НИКОЈ“ - НОВ НЕВЕРОЈАТЕН ГАФ НА АМЕРИКАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ (ВИДЕО)

БАЈДЕН СЕ РАКУВА СО „НИКОЈ“ – НОВ НЕВЕРОЈАТЕН ГАФ НА АМЕРИКАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ (ВИДЕО)

Американскиот претседател Џо Бајден уште еднаш направи гаф, но овојпат изгледаше како воопшто да не знае што прави. Веднаш по завршувањето на говорот во Северна…

Види повеќе БАЈДЕН СЕ РАКУВА СО „НИКОЈ“ – НОВ НЕВЕРОЈАТЕН ГАФ НА АМЕРИКАНСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ (ВИДЕО)