КАКО БАЈДЕН СЕ ИСПЛАШИ ОД ВЕЛИГДЕНСКАТА МАСКОТА ВО БЕЛАТА КУЌА (ВИДЕО)

КАКО БАЈДЕН СЕ ИСПЛАШИ ОД ВЕЛИГДЕНСКАТА МАСКОТА ВО БЕЛАТА КУЌА (ВИДЕО)

На социјалните мрежи кружи видео од американскиот претседател Џо Бајден, снимено на велигденската забава во Белата куќа. На снимката е прикажан моментот кога Бајден со…

Види повеќе КАКО БАЈДЕН СЕ ИСПЛАШИ ОД ВЕЛИГДЕНСКАТА МАСКОТА ВО БЕЛАТА КУЌА (ВИДЕО)