bajden tigarski tim

БАЈДЕН ОДИ НА ПУТИН! ОФОРМИЛ – ”ТИГАР ТИМ” – СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ЗА ВОЈНА СО РУСИЈА

Шефот на Белата куќа Џозеф Бајден го формираше таканаречениот „Тигарски тим“, чија задача ќе биде да ги разработи сите можни сценарија за војната со Русија.…

Види повеќе БАЈДЕН ОДИ НА ПУТИН! ОФОРМИЛ – ”ТИГАР ТИМ” – СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ЗА ВОЈНА СО РУСИЈА