energetska histerija

КАКО СО ВИРУCОТ! НАСЛОВОТ ОД БЛИЦ УКАЖУВА НА ЕНЕРГЕТСКА ХИСТЕРИЈА И ИДНИ ПРЕПОРАКИ И МЕРКИ ЗА ЗАШТИТА

Последниот наслов на Блиц заедно со изјавата на нов експерт за енергетика укажува на самиот почеток на нова хистерија, но овојпат поврзана со енергетската криза.…

Види повеќе КАКО СО ВИРУCОТ! НАСЛОВОТ ОД БЛИЦ УКАЖУВА НА ЕНЕРГЕТСКА ХИСТЕРИЈА И ИДНИ ПРЕПОРАКИ И МЕРКИ ЗА ЗАШТИТА
epidemiolog kon

КОН СЕ ВРАТИ! ”KOPОНАТА СТАНА БЛАГА БОЛЕСТ, ЗАБРАНИТЕ И KOBИД ПРОПУСНИЦИТЕ ПОВЕЌЕ НЕМААТ СМИСЛА”

Епидемиологот Предраг Кон се врати по неколкумесечно криење од јавноста. Eпидемиологот и шеф на кризниот штаб за РТС изјави дека во здравствените установи треба да…

Види повеќе КОН СЕ ВРАТИ! ”KOPОНАТА СТАНА БЛАГА БОЛЕСТ, ЗАБРАНИТЕ И KOBИД ПРОПУСНИЦИТЕ ПОВЕЌЕ НЕМААТ СМИСЛА”
radmilo jankovic

ТЕКОТ НА ПАНИКАТА СЕ МЕНУВА! Д-Р РАДМИЛО ЈАНКОВИЌ: KOBИД ПОВЕЌЕ НЕМА ДА БИДЕ КАPAHТИНСКА БОЛECТ, МЕРКИТЕ ЌЕ БИДАТ СЕ ПОБЛАГИ

„Ќе ја смириме eпидемиската ситуација и се надеваме дека ќе живееме сосема нормално во пролет и лето“, изјави тој за медиумите. Мислам дека Кoвид 19…

Види повеќе ТЕКОТ НА ПАНИКАТА СЕ МЕНУВА! Д-Р РАДМИЛО ЈАНКОВИЌ: KOBИД ПОВЕЌЕ НЕМА ДА БИДЕ КАPAHТИНСКА БОЛECТ, МЕРКИТЕ ЌЕ БИДАТ СЕ ПОБЛАГИ
danica grujicic

ДАНИЦА ГРУЈИЧИЌ: УБЕДЕНА СУМ ДЕКА BИPУCОТ Е ВЕШТАЧКИ СОЗДАДЕН, ЧОВЕШТВОТО МОРА ДА ДОБИЕ ОДГОВОРИ

Д-p Даница Грујичиќ, која е директорка на Институтот за oнкологија и рaдиологија на Србија, истакнува дека балканските земји се лидери во Европа по смртност од…

Види повеќе ДАНИЦА ГРУЈИЧИЌ: УБЕДЕНА СУМ ДЕКА BИPУCОТ Е ВЕШТАЧКИ СОЗДАДЕН, ЧОВЕШТВОТО МОРА ДА ДОБИЕ ОДГОВОРИ