barak obama

ОПАСНА ИДЕЈА! БАРАК ОБАМА ПРЕДЛАГА УКИНУВАЊЕ НА АНОНИМНОСТА НА ИНТЕРНЕТ

Барак Обама предложи луѓето кои се „непристојни“ или шират дезинформации на социјалните мрежи да бидат лишени од можноста за анонимност на Интернет. Да, навистина. Поранешниот…

Види повеќе ОПАСНА ИДЕЈА! БАРАК ОБАМА ПРЕДЛАГА УКИНУВАЊЕ НА АНОНИМНОСТА НА ИНТЕРНЕТ