amerikanska kompanija vovede sankcii za ruskite deca

ЛУДИЛО! АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЈА КОЈА ПРОИЗВЕДУВА БАРБИКИ ВОВЕДЕ САНКЦИИ ЗА РУСКИТЕ ДЕЦА

Нема ден да не наидеме на неверојатните, во најмала рака, санкции на Западот кон Русија. Од забраната за натпреварување на руски мачки на меѓународни изложби…

Види повеќе ЛУДИЛО! АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЈА КОЈА ПРОИЗВЕДУВА БАРБИКИ ВОВЕДЕ САНКЦИИ ЗА РУСКИТЕ ДЕЦА