bekim sali

ДАЛИ САМО ВО МАКЕДОНИЈА КРИЗАТА СО КОВИД 19 НЕ Е НАДМИНАТА?! НЕ СУМ ЗА СИМНУВАЊЕ НА МАСКИТЕ, ВЕЛИ САЛИ

Иако во целиот свет се олабавуваат мерките меѓу кои и задолжителното носење на маски, погледнете што вели министерот за здравство во Македонија.. Во текот на…

Види повеќе ДАЛИ САМО ВО МАКЕДОНИЈА КРИЗАТА СО КОВИД 19 НЕ Е НАДМИНАТА?! НЕ СУМ ЗА СИМНУВАЊЕ НА МАСКИТЕ, ВЕЛИ САЛИ