napustanje na belata kuka

БЕГАЛЕЦ! ПОРАДИ ОТВОРАЊЕТО НА ИСТРАГАТА ЗА КОРУПЦИЈА НА СЕМЕЈСТВОТО БАЈДЕН, НАЈБЛИСКИОТ СОРАБОТНИК НА БАЈДЕН ЈА НАПУШТИ БЕЛАТА КУЌА

Според Аксиос, ќе има големо „простување“ на еден од најблиските соработници на Џо Бајден во Белата куќа. Имено, Џен Псаки – прес-секретарката во Белата куќа,…

Види повеќе БЕГАЛЕЦ! ПОРАДИ ОТВОРАЊЕТО НА ИСТРАГАТА ЗА КОРУПЦИЈА НА СЕМЕЈСТВОТО БАЈДЕН, НАЈБЛИСКИОТ СОРАБОТНИК НА БАЈДЕН ЈА НАПУШТИ БЕЛАТА КУЌА